Norrgård Närpiössä – mielenkiintoinen elintarvikealan yritys, jonka juuret ovat syvällä Suupohjan rannikkoseudun maaperässä.

Norrgård Närpiössä, tai viralliselta nimeltään Oy Norrgård Börje Ab, on sekä vanha että nuori yritys. Perinteet, laatu ja korkeatasoinen osaaminen yhdistyvät yrityksessä moderniin tekniikkaan ja uusiin innovatiivisiin tuotteisiin.

Perustan yritykselle loi alun perin Börje Norrgård, joka vuonna1976 perusti Dagsmarkissa Ky Börje Norrgård Kb:n, ensimmäisen kokonaisvaltaisen perunantuotantolaitoksen, joka nopeasti laajeni liittyen maamme johtavien pakastettujen ja kuivattujen perunatuotteiden valmistajien joukkoon. Myöhemmin omistuspohja on muuttunut ja Börje Norrgård on siirtynyt Närpiöön perunahiutaleiden valmistajaksi.

Tällä hetkellä Norrgård on nykyaikainen elintarvikealan yritys, jonka tuotanto on rationaalista ja laatuvaatimukset korkeat. Toiminta perustuu aktiiviseen ympäristöajatteluun. Tuotekehittely ja markkinointi ovat nykyään olennainen osa toimintaa ja valikoimaan on tullut runsaasti uusia tuotteita vuosien varrella.

Nykyään perunahiutaleet ovat Norrgårdin tuotannon perustekijä. Arvokkaat edellytykset, jotka aikoinaan saivat Börje Norrgårdin aloittamaan perunahiutaleiden valmistuksen, ovat myös tänään ja tulevaisuudessa menestyksen kannalta ratkaisevassa asemassa.

Pohjanmaan rannikkoseudun tuottoisat maat sekä perunantuottajien ja pakkaamoiden suuri määrä antavat toiminnalle vahvan perustan. Pakkaamoiden osallistuminen yrityksen toimintaan antaa yritykselle myös voimaa ja varmuutta tulevaisuutta ajatellen.

Norrgårdin perunahiutaleista on tullut erittäin suosittuja koko Euroopassa ja kysyntä on vahvistunut jatkuvasti useisiin maihin kohdistuvan suuren vientimäärän ansiosta.

Norrgård Närpiössä

Norrgårdin tehdas ja pääkonttori sijaitsevat Närpiössä Suupohjan rannikkoseudulla. Paikkakunnalla on noin 10.000 asukasta ja kaupunki on hallitsevalla elinkeinollaan koko maan vihannesviljelyn kärjessä.

Omistajat

Norrgård on yhtiö, jonka omistavat kymmenkunta pakkaamoa.

Markkinat

Norrgård toimii aktiivisesti useilla markkinoilla muun muassa elintarviketeollisuudessa, leipomotoiminnassa ja välipalatuotannossa. Suuri osa tuotannosta menee eri maihin Euroopassa ja Aasiassa.

Tuotteet

Norrgårdin tuotevalikoima on tällä hetkellä suppea, mutta tuotteet valmistetaan suurimmaksi osaksi asiakkaiden toiveiden ja vaatimusten mukaisesti. Täysin ilman lisäaineita valmistettavat tuotteet ovat todella ainutlaatuisia. Lisäksi valmistetaan luonnonmukaisia perunahiutaleita, ruotsalaisella Krav -laatumerkinnällä merkittyjä tuotteita ja Kosher -tuotteita. Norrgård panostaa vahvasti tuotekehittelyyn voidakseen tarjota uusia jännittäviä tuotteita ja konsepteja sekä tämän että huomispäivän käyttäjille.